Introducere in Roadkillcensor...

Sunt imparatul regatului meu si regele imparatiei mele. Sunt subaltern doar mie si ma urasc pt asta deoarece sunt un sef foarte neplacut. Vin dezbracat la servici, vorbesc urat, miros a ... usturoi si ... si ... torturez insecte in timpul liber. Dar in acelasi timp ma apreciez foarte mult, pt ca sunt frumos si destept si oricine vine pe blogul meu crede asta si oricum daca ar crede altceva si s-ar exprima, i-as suprima/cenzura parerea ca si cum ar locui in Coreea de Nord. De ce ? Pentru ca pot. Si daca exista vreun loc in care sa pot pe lumea aceasta, acel loc este blogul de fata. Bine... realizez ca blogul nu este tocmai pe lumea aceasta, ci situat intr-un plan paralel, virtual, al Internetului, presarat cu numeroase minunatii precum informatii, stiinta, arta, muzica, pornografie, religie si lupte in namol cu pitici. Dar acesta este, nonetheless, domeniul MEU si va primesc, ca un stapan milostiv si cu suflet marinimos, cu mancare si bautura , evident stricate sau cel putin cu termenul de garantie depasit.
Insa, pentru a pune si putina lumina asupra intentiilor mele, acest blog nu are alt rol decat acela de a-mi fi un mijloc prin a-mi exprima simtul umorului in moduri in care poate nu as putea in viata reala, gen postat link sau videoclip cu o melodie gay. In rest, sper ca o sa provoace macar un zambet mic ceva de pe aici, nu de alta ,dar ar fi pacat sa luati doar virusi si spyware de pe site-ul acesta. Oricum toate datele tale au fost trimise unde trebuie pana ai ajuns sa citesti chestia asta, asa ca poti sta linistit, o sa ai parte de porn-spam cat sa ... nu stiu... ai foarte foarte foarte mult porn-spam.
Incurajez totusi exprimarea de opinii legate de postari pentru ca se poate totusi ca prin pura intamplare, sa avem pareri comune, caz in care or sa ramana. Poate iti spui ca sunt las ca nu accept idei sau critici ... ei bine, foarte probabil nu o sa te las sa spui asta pe aici. Astept poate si email-uri sau mesaje, insa doar ca sa le las neraspunse in caz ca nu imi convin si poate le si marchez ca spam pt a nu mai avea de-a face cu persoanele respective. Nu de alta, dar multe din probleme dispar daca le ignori in viata si este foarte foarte usor si convenabil sa nu le infrunti si sa spui tuturor ca le-ai fi putut rezolva foarte bine, doar ca ti-a fost lene. Vorba aia, mai bine nu faci si te poti lauda ca ai fi facut bine, decat sa faci si sa existe sansa sa faci prost!
Mi-a facut placere, dragii mei, si va astept pe aici la o prostie scrisa de mine din an in Paste. V-am pupat si mai veniti pe la noi! (insa daca aveti intentii negative, go suck a donkey schlong!)

marți, 22 decembrie 2009

Stuff

Cica trebuie sa scriu ceva despre "sandilai". Sau mai bine zis la ce ma gandesc cand aud cuvantul "sandilau".

Pai ma gandesc la maimute-draci care bat pui de foca. Ma gandesc la babuini turbati care intra in cresa unei maternitati. Ma gandesc la haos, distrugere, durere si mayhem provocat unei mase mari si nevinovate de oameni. Pentru ca este un cuvant care ma enerveaza. "Sandilau". De ce ma enerveaza? Buna intrebare...sper sa reusesc sa imi exprim repulsia intr-un mod corespunzator.

Poate pentru ca se vrea a fi o insulta. Dar daca ar exista o lume a insultelor, "sandilau" ar fi echivalentul in putere al unei adolescente-midget. Are atat de putina personalitate, incat pare a avea acea boala ultra-rara, dar care apare mereu in House, cand bolnavii bolii respective imita ce simptome vad la altii, ba chiar asimilizeaza tot ce spun ceilalti. Daca ii spui cuiva "sandilau", este acelasi lucru cu a incerca sa ii spargi capul cu o bucata de popcorn. Cand exista variante atat de tentante,precum "cretin", "retardat", "idiot", "inapoiat mintal", "dobitoc"..."sandilau" pur si simplu suna a cuvant folosit de Cartoon Network, alaturi de "tolomac","gagauta" si "prostanac".

Dar totusi, la ce ma gandesc cand aud acest cuvant fatidic? La un cretin aerian, care nu stie pe ce lume traieste si care are revelatia cailor sale gresite intr-un moment de maxima dezamagire. E ca si cum ai afla, dupa 15 ani de mers in acelasi loc, ca nu e normal ca dentistul tau sa te atinga in pantaloni. E ca si cum ai afla ca i-ai tras-o unei verisoare. E ca si cum ai afla ca de fapt pe fiinta superioara numita de unii Dumnezeu nu o intereseaza de cate ori te duci sa iei lumina sau tii post. E ca si cum ai fi cruciat si ai muri si l-ai vedea pe Allah. Sau e ca si cum ai fi taliban si ai vedea la poarta Raiului steagul Americii. Bine...la ultima parte m-as oftica si eu si mi-as baga p**a in ei de americani imputiti,ca sigur as da si de Coca-Cola,McDonalds si alte porcarii p-acolo (desi imi plac amandoua brandurile, dar e vorba de principiu aici). Sau e ca si cum as afla peste 10 ani ca de fapt eu nu am umor de nici o culoare...fapt pt care as deveni un "sandilau" cretin,semiretardat, incapabil sa isi desfaca propriul slit pt a-si face nevoile.

Dupa cum se poate vedea subiectul este unul delicat, deoarece termenul poate trezi diferite imagini mentale pt fiecare individ. Problema e ca daca pentru cineva imaginea mentala este asociata unei insulte, inseamna ca au cunostinte si standarde legate de injurii si insultat precum am eu de simbolurile programelor diferite de la masina de spalat (CINE DRACU LE-A INVENTAT SI P-ALEA??? Nu s-au gandit sa foloseasca TEXT pt a descrie BUMBAC???? Pompous fucks care au simtit nevoia de a crea o simbolistica complet noua! FUCK YOOOU!). Vreti sa insultati cu adevarat...nu folositi pliciul pentru a executa un elefant. Sunteti profesor si sunteti obligat prin lege sa nu insultati elevii (desi sincer e mare lucru doar daca v-ati abtine sa nu ii omorati pe mucosii astia dubiosi din zilele noastre), "sandilau" va poate ajuta in anumite circumstante, dar aveti grija din cauza subminarii propriei autoritati, datorita folosirii unui astfel de cuvant slab si fara ... cojones.

Si cam atat...Vedeti voi ce faceti. Dar va rog, nu il folositi langa mine, pentru ca nu stiu cat de antisocial voi reactiona. Asa ca...nu fiti sandilai. Nu cred ca merge folosit asa dar fuck it. I can do it here...it's my domain.

Hai chow!

2 comentarii:

Ioana spunea...

Iti doresc un Craciun Fericit si un an nou de doua ori mai bun decat acesta! Sper sa-ti aduca Mosu' diseara, tot ce iti doresti!

Sarbatori fericite!

Costin spunea...

Mersi frumos de tot :)! Sarbatori fericite si tie si te mai astept pe la noi (care e de fapt mine)! Raspunsul pe larg ti l-am lasat la tine "acasa" :D!