Introducere in Roadkillcensor...

Sunt imparatul regatului meu si regele imparatiei mele. Sunt subaltern doar mie si ma urasc pt asta deoarece sunt un sef foarte neplacut. Vin dezbracat la servici, vorbesc urat, miros a ... usturoi si ... si ... torturez insecte in timpul liber. Dar in acelasi timp ma apreciez foarte mult, pt ca sunt frumos si destept si oricine vine pe blogul meu crede asta si oricum daca ar crede altceva si s-ar exprima, i-as suprima/cenzura parerea ca si cum ar locui in Coreea de Nord. De ce ? Pentru ca pot. Si daca exista vreun loc in care sa pot pe lumea aceasta, acel loc este blogul de fata. Bine... realizez ca blogul nu este tocmai pe lumea aceasta, ci situat intr-un plan paralel, virtual, al Internetului, presarat cu numeroase minunatii precum informatii, stiinta, arta, muzica, pornografie, religie si lupte in namol cu pitici. Dar acesta este, nonetheless, domeniul MEU si va primesc, ca un stapan milostiv si cu suflet marinimos, cu mancare si bautura , evident stricate sau cel putin cu termenul de garantie depasit.
Insa, pentru a pune si putina lumina asupra intentiilor mele, acest blog nu are alt rol decat acela de a-mi fi un mijloc prin a-mi exprima simtul umorului in moduri in care poate nu as putea in viata reala, gen postat link sau videoclip cu o melodie gay. In rest, sper ca o sa provoace macar un zambet mic ceva de pe aici, nu de alta ,dar ar fi pacat sa luati doar virusi si spyware de pe site-ul acesta. Oricum toate datele tale au fost trimise unde trebuie pana ai ajuns sa citesti chestia asta, asa ca poti sta linistit, o sa ai parte de porn-spam cat sa ... nu stiu... ai foarte foarte foarte mult porn-spam.
Incurajez totusi exprimarea de opinii legate de postari pentru ca se poate totusi ca prin pura intamplare, sa avem pareri comune, caz in care or sa ramana. Poate iti spui ca sunt las ca nu accept idei sau critici ... ei bine, foarte probabil nu o sa te las sa spui asta pe aici. Astept poate si email-uri sau mesaje, insa doar ca sa le las neraspunse in caz ca nu imi convin si poate le si marchez ca spam pt a nu mai avea de-a face cu persoanele respective. Nu de alta, dar multe din probleme dispar daca le ignori in viata si este foarte foarte usor si convenabil sa nu le infrunti si sa spui tuturor ca le-ai fi putut rezolva foarte bine, doar ca ti-a fost lene. Vorba aia, mai bine nu faci si te poti lauda ca ai fi facut bine, decat sa faci si sa existe sansa sa faci prost!
Mi-a facut placere, dragii mei, si va astept pe aici la o prostie scrisa de mine din an in Paste. V-am pupat si mai veniti pe la noi! (insa daca aveti intentii negative, go suck a donkey schlong!)

sâmbătă, 5 decembrie 2009

Balarii rostibile

Nu stiu ce dracu am ... ! Imi place sa fac lumea sa rada, asta e clar. Altfel nu as scrie urmatorul lucru: daca vreodata ai dubii in privinta cui sa iei apararea intr-o confruntare dintre 2 sau mai multe persoane, foloseste cel mai bun criteriu - ordinea alfabetica (sau care este dispus sa faca o felatie). Sigur, nu este cel mai amuzant lucru scris vreodata , dar pur si simplu voiam sa exemplific dorinta mea de a gadila placut sufletul. Simt nevoia sa ma fac placut... Am constatat ca am o problema la capitolul asta si ca am tendinta sa stalk-uiesc persoanele care nu ma plac pentru a afla ce e neinregula cu ele ! Pentru ca, evident, trebuie sa fie ceva neinregula cu ele daca nu imi admira combinatia unica de aspect si intelect, presarate cu o cantitate perfect de suficienta (precum si suficient de perfecta) de expresivitate ! Si pe urma pur si simplu droghez aceste persoane si le vand trupurile traficantilor de placere din orasul respectiv. Nu inainte de a avea parte si eu de putina placere... nu de alta, dar marfa trebuie verificata... de 17 ori.

Ca sa incep un paragraf nou, ar trebui sa am o idee noua adusa in discutie. Cel putin asta este regula in partitionarea unui text in paragrafe. Deci ideea acestui text ar putea fi: alegerile. Dar nu va fi. Adica va fi doar cat sa zic ca daca nu ai interes direct sa votezi pe cineva, mai bine abtine-te si nu te duce la vot; ah, si ca sunt dezamagit total de clasa politica romaneasca si inclin sa cred ca nu mai exista nicio speranta de viitor decent sau normal, cum vreti sa ii spuneti. Ah, da...si sa suga pula de iac, mizerabilii naibii ! Cam atat. Dar asta nu este suficient pentru a motiva existenta unui paragraf. Hai sa mai adaug atat: am mancat niste mini-Twix si or fost bune. Da bune rau ! Da rau de bune ! Si probabil nu ai in fata acum mini-Twix si ai pofta. Dar nu le ai si eu le-am avut iar asta ma face o persoana mai buna decat tine :D:D:D:D ! Eu am, tu n-ai ! HAHAHAHAHAHAAAA !!! Mda...nu. Uite asta este ideea urmatorului paragraf: (citeste in paragraful urmator, ce plm citesti aici???)

De ce dracu se cred altii mai buni doar pentru ca au bunuri materiale? Faptul ca cineva se crede superior datorita banilor, masinii,locuintei,telefonului, laptopului etc are la fel de mult sens ca si cum ai spune: "Sunt mai bun ca am mai mult ca tine?" "-Ce ai mai mult ca mine?" "-Am mana pana la umar in curul unui cal." "Touche!". Pana la urma nu ma enerveaza faptul ca au. Doamne fereste ! Ma enerveaza privirea unora, care tipa mandria, snobismul, incultura care ma fac, inevitabil, sa urez mult mult mult mult [...] sifilis asupra lor. Foarte mult sifilis! Rauri de sifilis ! Ati prins ideea... Oricum, foarte foarte mult sifilis. Da? Ok. Vorba aia: "E rau sa fie cineva prost si bogat, dar e mai bine daca are si boli venerice". Aceasta vorba batraneasca rezoneaza de peste secole in constiinta sociala pana in zilele noastre. Dar hai sa nu ne mai batem capul cu toti cretinoizii...

Ah da...si mai sunt pseudointelectualii... Pe ei i-as viola, pur si simplu. Ii urasc atat de mult incat rezerv o postare speciala doar pentru ei. Ca sa nu ma privez de placerea de ai penetra ideatic si conceptual cat se poate de adanc. Deepthroat baby !

Si for your musical pleasure, va recomand o trupa romaneasca de funk/soul/jazz, un proiect secundar pentru toti membrii (printre care si Mihnea de la Luna Amara): The Others. Vor avea un concert saptamana viitoare, vineri la Laptarie; poate ne vedem acolo. Ascultati melodiile de pe myspace. Enjoy! Poftiti link: http://www.myspace.com/theothersthefunk

4 comentarii:

Sofica! spunea...

M'am oprit la paragrafu' cu mini twix. Si vroiam sa ti zic doar atat: io am xtra king size :| pa

Costin spunea...

mie imi plac mai mici... =))

tot Sofica spunea...

Ca sa ti incapa in gura? >:)

Costin spunea...

nu, ca incap si mari fiind...