Introducere in Roadkillcensor...

Sunt imparatul regatului meu si regele imparatiei mele. Sunt subaltern doar mie si ma urasc pt asta deoarece sunt un sef foarte neplacut. Vin dezbracat la servici, vorbesc urat, miros a ... usturoi si ... si ... torturez insecte in timpul liber. Dar in acelasi timp ma apreciez foarte mult, pt ca sunt frumos si destept si oricine vine pe blogul meu crede asta si oricum daca ar crede altceva si s-ar exprima, i-as suprima/cenzura parerea ca si cum ar locui in Coreea de Nord. De ce ? Pentru ca pot. Si daca exista vreun loc in care sa pot pe lumea aceasta, acel loc este blogul de fata. Bine... realizez ca blogul nu este tocmai pe lumea aceasta, ci situat intr-un plan paralel, virtual, al Internetului, presarat cu numeroase minunatii precum informatii, stiinta, arta, muzica, pornografie, religie si lupte in namol cu pitici. Dar acesta este, nonetheless, domeniul MEU si va primesc, ca un stapan milostiv si cu suflet marinimos, cu mancare si bautura , evident stricate sau cel putin cu termenul de garantie depasit.
Insa, pentru a pune si putina lumina asupra intentiilor mele, acest blog nu are alt rol decat acela de a-mi fi un mijloc prin a-mi exprima simtul umorului in moduri in care poate nu as putea in viata reala, gen postat link sau videoclip cu o melodie gay. In rest, sper ca o sa provoace macar un zambet mic ceva de pe aici, nu de alta ,dar ar fi pacat sa luati doar virusi si spyware de pe site-ul acesta. Oricum toate datele tale au fost trimise unde trebuie pana ai ajuns sa citesti chestia asta, asa ca poti sta linistit, o sa ai parte de porn-spam cat sa ... nu stiu... ai foarte foarte foarte mult porn-spam.
Incurajez totusi exprimarea de opinii legate de postari pentru ca se poate totusi ca prin pura intamplare, sa avem pareri comune, caz in care or sa ramana. Poate iti spui ca sunt las ca nu accept idei sau critici ... ei bine, foarte probabil nu o sa te las sa spui asta pe aici. Astept poate si email-uri sau mesaje, insa doar ca sa le las neraspunse in caz ca nu imi convin si poate le si marchez ca spam pt a nu mai avea de-a face cu persoanele respective. Nu de alta, dar multe din probleme dispar daca le ignori in viata si este foarte foarte usor si convenabil sa nu le infrunti si sa spui tuturor ca le-ai fi putut rezolva foarte bine, doar ca ti-a fost lene. Vorba aia, mai bine nu faci si te poti lauda ca ai fi facut bine, decat sa faci si sa existe sansa sa faci prost!
Mi-a facut placere, dragii mei, si va astept pe aici la o prostie scrisa de mine din an in Paste. V-am pupat si mai veniti pe la noi! (insa daca aveti intentii negative, go suck a donkey schlong!)

duminică, 13 decembrie 2009

De la A la Tzeta

E timpul pentru o mica postare. Dar mica, deoarece timpul nu este de partea noastra. Este in cealalta tabara. Noi avem spatiul de partea noastra. Desi poate mai bine lasam la o parte razboiul si trecem si noi la abordarea relativista si sa ii punem pe timp si spatiu sa si-o traga ca sa ardem un continuum spatiu-timp. Da? Bun...

In principiu voi posta o melodie, ce vreau a o impartasi cu voi. Dar e posibil sa mai imi vina niste balarii in minte pe masura ce scriu, drept pentru care voi utiliza tastatura si le voi asterne binar, iar calculatorul meu uber destept va face mult necesara conversie binar-alfanumeric. Impreuna lucram ca o echipa de fotbal american din Canada franceza. Si acum ascult niste melodii ale lui Micutsu/Micutzu/Micutu de la fosta Trupa Cealalta...sau actuala...sau viitoarea. Ideea e ca omul face stand-up si face bine (primul stand-up la care am fost...MAGIC) si a colaborat pentru o melodie ultra-silky-smooth and funky cu Grasu XXL (desi este redundant sa spui Grasu XXL...ca doar n-o purta M); foarte fain. Apropo, il mai gasiti pe Micutu si in niste clipuri gen Zanul Camatar sau my all time favorite, Bodgyguarzii Intelectuali. Dar n-o sa vi le dau eu pe toate mura-n gura si mai cautati si voi, you lazy fucks!

Asea...si ca sa revenim la melodia ce voiam sa o share-uiesc initial. Ska britanic frumos si curat ca de la mama lui... imigranta in UK . Desi e cantata de albi. Desi de fapt nu e ska, e ska-punk dar ... fuck it... e marfa, da? Bun.

Apropo, ca o mica idee, cred ca e prea multa lume out there care exagereaza cu trasul de fiare. Care e satisfactia in a arata ca un container, incapabil sa te stergi la fund si aratand de parca ai fi gata sa satisfaci o femela rinocer, nu pot intelege... Mai e si aspectul ca mai toti mini-satelitii astia sunt plini si de pastile si hormoni si sunt mai artificiali ca plasticul din care sunt facute tastele. Cel mai ciudat pe care l-am vazut era umflat ca un balon de parada, inalt de 2 metri, par lung prins la spate, imbracat intr-un tricou mulat, cu palton de blana neagra (sugerand intr-un fel ca ar putea omori un iac folosind bratul rupt de la un urs drept arma) si cel mai important (pe langa aspectul de personaj din anime, dupa proportionarea corpului), a ramas inchis intr-un solar vreme de 12 ani, fapt pentru care avea pielea mai rosie ca o iritatie dintre degetele de la picioare. Il vad destul de des prin Carfur si chiar am inceput sa il numesc afectuos Kodiac. In fine. Rant over! P.S. They have small dicks, I've heard. BooYa!

Si acum melodia:

Un comentariu:

ScrappyCoco spunea...

"bodyguarzii intelectuali" e genial...din cauza teoremei lui Lagrange, pe care nu am inteles-o niciodata in existenta mea. iar tipul ala o spune asa cursiv si smooth si silky...