Introducere in Roadkillcensor...

Sunt imparatul regatului meu si regele imparatiei mele. Sunt subaltern doar mie si ma urasc pt asta deoarece sunt un sef foarte neplacut. Vin dezbracat la servici, vorbesc urat, miros a ... usturoi si ... si ... torturez insecte in timpul liber. Dar in acelasi timp ma apreciez foarte mult, pt ca sunt frumos si destept si oricine vine pe blogul meu crede asta si oricum daca ar crede altceva si s-ar exprima, i-as suprima/cenzura parerea ca si cum ar locui in Coreea de Nord. De ce ? Pentru ca pot. Si daca exista vreun loc in care sa pot pe lumea aceasta, acel loc este blogul de fata. Bine... realizez ca blogul nu este tocmai pe lumea aceasta, ci situat intr-un plan paralel, virtual, al Internetului, presarat cu numeroase minunatii precum informatii, stiinta, arta, muzica, pornografie, religie si lupte in namol cu pitici. Dar acesta este, nonetheless, domeniul MEU si va primesc, ca un stapan milostiv si cu suflet marinimos, cu mancare si bautura , evident stricate sau cel putin cu termenul de garantie depasit.
Insa, pentru a pune si putina lumina asupra intentiilor mele, acest blog nu are alt rol decat acela de a-mi fi un mijloc prin a-mi exprima simtul umorului in moduri in care poate nu as putea in viata reala, gen postat link sau videoclip cu o melodie gay. In rest, sper ca o sa provoace macar un zambet mic ceva de pe aici, nu de alta ,dar ar fi pacat sa luati doar virusi si spyware de pe site-ul acesta. Oricum toate datele tale au fost trimise unde trebuie pana ai ajuns sa citesti chestia asta, asa ca poti sta linistit, o sa ai parte de porn-spam cat sa ... nu stiu... ai foarte foarte foarte mult porn-spam.
Incurajez totusi exprimarea de opinii legate de postari pentru ca se poate totusi ca prin pura intamplare, sa avem pareri comune, caz in care or sa ramana. Poate iti spui ca sunt las ca nu accept idei sau critici ... ei bine, foarte probabil nu o sa te las sa spui asta pe aici. Astept poate si email-uri sau mesaje, insa doar ca sa le las neraspunse in caz ca nu imi convin si poate le si marchez ca spam pt a nu mai avea de-a face cu persoanele respective. Nu de alta, dar multe din probleme dispar daca le ignori in viata si este foarte foarte usor si convenabil sa nu le infrunti si sa spui tuturor ca le-ai fi putut rezolva foarte bine, doar ca ti-a fost lene. Vorba aia, mai bine nu faci si te poti lauda ca ai fi facut bine, decat sa faci si sa existe sansa sa faci prost!
Mi-a facut placere, dragii mei, si va astept pe aici la o prostie scrisa de mine din an in Paste. V-am pupat si mai veniti pe la noi! (insa daca aveti intentii negative, go suck a donkey schlong!)

miercuri, 2 decembrie 2009

2 boys 1 mug

Titlu de atras atentia. Perversii naibii care sunteti ! Oricum, panarama clipurile din seria 2 girls + variatiunea 1 man 1 jar. Dar sa nu divagam...

In aceasta zi va mai propun un clip extraordinar de extraordinar. Si de ce este extraordinar? Tocmai datorita plusului de ordinar pe care il are in "extra". Presupun ca aceasta ar fi explicatia, conform definitiei etimologice a cuvantului "extraordinar". Oricum, simt nevoia sa par amuzant, fapt pentru care o sa dureze ceva pana screm postarea aceasta. Si probabil o sa fie un timp irosit pentru ca tot nu voi fi multumit, cum de altfel se intampla mereu. Desi sincer sa fiu, unele imi plac suficient cat sa nu ma enerveze... si cat sa ma pot auto-satisface sexual pe ele...si aici ma refer la malachie; cine nu a luat la cunostinta termenul respectiv, rog a va informa.

Apropo... alice.protv.ro este noua aditie pe Lista Neagra a lui Costin Roadkillcensor DudeMan; prefer sa imi bag o camera de filmat in cur decat sa aud ce debiteaza fetita aia (PLATITA !!!! ) pe canalele internetzilor; plus ca as filma ceva mult mai reusit decat ce produce ea. Macar o camera in cur e clar ca filmeaza ceva legat mai mult sau mai putin de cacat, spre deosebire de filmele fetitei la care mai trebuie sa si pierzi nitel timp pana sa ajungi la concluzia ca iti vine sa iti versi ultima masa datorita analogiilor si referintelor culturale folosite de don'soara, care vor sa treaca drept glume. Sincer, as prefera sa intre un urs kodiak in camera acum si sa ne ravaseasca pe toti cu organul, decat sa stau sa mai privesc un alt review/reportaj de pe site-ul respectiv. Sincer preferam sa il vad pe Louie CK man-handled de niste Cockzillas decat asa ceva (referinta la al doilea clip). In fine, sa consideram ca m-am descarcat... dar mi-a lasat un gust tare amar ca in asa prostie se investesc bani, cand sunt multi alti provideri de umor mult mai bun out there care sunt overlooked si asta este de-a dreptul trist, revoltator sau cum vreti sa ii spuneti (in afara de mov...nu ii spuneti mov).

Apropo, dupa intoarcerea de la Cluj, va recomand sa il vizitati pentru ca se merita: e foarte frumos, locuri de pozat, oameni faini si sa mereti neaparat in Janis la Stuff la toate cele 3 etajele si mai dati o raita si prin Fire. Si plimbati-va p-acolo! Si cam atat, ca nu vreau sa para ca acest blog ar fi despre calatorii sau alte cacaturi interesante... e despre mine si despre ce cacaturi/elucubratii mai imi halucineaza mintea sub efectul dulcetii de gutui pe care tocmai am mancat-o. Si DA, a fost delicioasa ! Si NU, fuckin get your own!

Ah...si nu suport melodia "Am datorii la stat". E de cacat muzica, versuri de cacat, aia o canta gay (singurul lucru care o putea face mai gay era Conectoru' in tzatzili goali) si per total, are valoarea unui tampon refolosit. Si cei care tot o folosesc la televizor sa transmita un mesaj legat de penuria de lichiditati din portofelele romanilor sunt si mai idioti, deoarece ei chiar cred ca dau dovada de subtilitate/umor. Si nimic nu e mai rau decat un cretin care se crede destept; ii veti recunoaste in momentele in care au impresia ca percep subtilitati in lumea inconjuratoare acolo unde nu este cazul. Gen: "-Hei,scuze de intarziere...in sfarsit am ajuns." "-Da da da...'in sfarsit'. Inteleg ;)!Hahaha!" "-Sugi pula". Sper ca exemplificarea a fost destul de clara. Daca nu, e vina ta de nu intelegi; mai citeste o data sau du-te si dormi nitel si pe urma reciteste. Daca tot nu merge, esti un dumbass.

Hai sa va postez si clipurile promise. Primul e Zach Galiafinakis si al sau talk-show si al doilea e Louis CK cu intentia lui de a filma un sex-tape. Primul e genial, al doilea e doar f funny. Enjoy!




8 comentarii:

ScrappyCoco spunea...

am un MARE borcan de dulceata de gutui, trimis de mama...si o voi manca singura! muhahahahaha...haaa...ha.

Costin spunea...

eu o sa mananc un gandac !! daaa? da ! bine ! super ! gandac cu purooooioooioiioi! gata...am luat-o razna :| :)))))

Ioana spunea...

Buna :) Imi place tare mult blogul tau..chiar se vede ca nu poti trai fara sa ii faci pe ceilalti sa zambeasca. Ce ma face pe mine sa zambesc intr-adevar cand iti citesc articolele e ca precizezi de multe ori ca vrei sa ne faci sa zambim :))) E ca si cand mi-ai arata un deget si mi-ai spune " hai razi!" :)).

O zi placuta! :*

Ioana spunea...

Btw, sa nu uit : You're in my blogroll :->

Costin spunea...

many many thanks :"> ! un singur zambet si ma consider multumit :). te mai astept pe la noi (care noi e de fapt eu si care eu e de fapt ... societatea din umbra care conduce lumeaaa!!! muahahahaaa!!!... gata...am luat-o nitel pe aratura...m-am linistit)!o sa iti urmaresc in continuare activitatea ;) !

o zi si mai placuta ! :)

Costin spunea...

btw! you are on mine ! B-) I can haz cheezburgers,too! :D :))

Ioana spunea...

De ce a trebuit sa pomenesti de cheeseburgeri?:)) Fac cinste cu unu..

Costin spunea...

sure thing :D ! nu refuz fast-food niciodata...e unul din principiile dupa care ma ghidez in viata!

p.s. din oltenita esti? nu de alta, dar eu is din calarasi...ca sa vezi cat de mica e lumea...