Introducere in Roadkillcensor...

Sunt imparatul regatului meu si regele imparatiei mele. Sunt subaltern doar mie si ma urasc pt asta deoarece sunt un sef foarte neplacut. Vin dezbracat la servici, vorbesc urat, miros a ... usturoi si ... si ... torturez insecte in timpul liber. Dar in acelasi timp ma apreciez foarte mult, pt ca sunt frumos si destept si oricine vine pe blogul meu crede asta si oricum daca ar crede altceva si s-ar exprima, i-as suprima/cenzura parerea ca si cum ar locui in Coreea de Nord. De ce ? Pentru ca pot. Si daca exista vreun loc in care sa pot pe lumea aceasta, acel loc este blogul de fata. Bine... realizez ca blogul nu este tocmai pe lumea aceasta, ci situat intr-un plan paralel, virtual, al Internetului, presarat cu numeroase minunatii precum informatii, stiinta, arta, muzica, pornografie, religie si lupte in namol cu pitici. Dar acesta este, nonetheless, domeniul MEU si va primesc, ca un stapan milostiv si cu suflet marinimos, cu mancare si bautura , evident stricate sau cel putin cu termenul de garantie depasit.
Insa, pentru a pune si putina lumina asupra intentiilor mele, acest blog nu are alt rol decat acela de a-mi fi un mijloc prin a-mi exprima simtul umorului in moduri in care poate nu as putea in viata reala, gen postat link sau videoclip cu o melodie gay. In rest, sper ca o sa provoace macar un zambet mic ceva de pe aici, nu de alta ,dar ar fi pacat sa luati doar virusi si spyware de pe site-ul acesta. Oricum toate datele tale au fost trimise unde trebuie pana ai ajuns sa citesti chestia asta, asa ca poti sta linistit, o sa ai parte de porn-spam cat sa ... nu stiu... ai foarte foarte foarte mult porn-spam.
Incurajez totusi exprimarea de opinii legate de postari pentru ca se poate totusi ca prin pura intamplare, sa avem pareri comune, caz in care or sa ramana. Poate iti spui ca sunt las ca nu accept idei sau critici ... ei bine, foarte probabil nu o sa te las sa spui asta pe aici. Astept poate si email-uri sau mesaje, insa doar ca sa le las neraspunse in caz ca nu imi convin si poate le si marchez ca spam pt a nu mai avea de-a face cu persoanele respective. Nu de alta, dar multe din probleme dispar daca le ignori in viata si este foarte foarte usor si convenabil sa nu le infrunti si sa spui tuturor ca le-ai fi putut rezolva foarte bine, doar ca ti-a fost lene. Vorba aia, mai bine nu faci si te poti lauda ca ai fi facut bine, decat sa faci si sa existe sansa sa faci prost!
Mi-a facut placere, dragii mei, si va astept pe aici la o prostie scrisa de mine din an in Paste. V-am pupat si mai veniti pe la noi! (insa daca aveti intentii negative, go suck a donkey schlong!)

vineri, 26 iunie 2009

Chocolate 70's Shafty Sexy Music Balls...LOGIC!Intrebarea suprema:

Shaft!

Who's the black private dick
That's a sex machine to all the chicks?
(Shaft!)
You're damn right!

Este mai mult sex in melodia asta ca in 10 sezoane de Tanar si nelinistit! Si puteti sta linistiti: dc v-ati trezit mergand prin camera cu mersul unui P-I-M-P, este absolut normal! De fapt dc nu ati facut asta, va ridicati, do that sexay thang walk, caci eu va astept aici. ... ... ... Gata? Stiu. A fost foarte placut si nu v-ati putut opri din facut asta pentru vreo 2 minute (plus sau minus 2 minute).

Si acum, un clasic:


Feel the action? Parca m-as uita la Nightrider cand eram mic. Nu-mi inspira sex, imi inspira o masina neagra vorbitoare si pe David Hasselhoff. Desi probabil, pentru multi, sex=masina vorbitoare+HoffMan. Si pe buna dreptate!If this don't make you jump outta y'all seats, this nigga don't know what willz! Fo' shnizlio! Daca gandul de "chocolate salted balls" in y'all mouths don't make y'all shiver, atunci este o problema la voi, doamnelor si domnilor si domnisoarelor si domnisorilor si piticilor scandinavi divortati de 3 ori ce lucreaza in industria prosoapelor de hartie ce citesc acest blog!Desi deja devine ciudat, nu pot sa nu tin cont de faptul ca muzica asta e MARFA! :)))) Are ceva ... alunecos :))! Hope y'all like it! This is fo' y'all souls, make it all gushy-wushy and in need of love to keep y'all warm at night,baby-o's! Hope y'all get that sweet-sweet lovin' ! Fo' shnizzlionio! This brotha's out and I'll sees y'all about !

Niciun comentariu: