Introducere in Roadkillcensor...

Sunt imparatul regatului meu si regele imparatiei mele. Sunt subaltern doar mie si ma urasc pt asta deoarece sunt un sef foarte neplacut. Vin dezbracat la servici, vorbesc urat, miros a ... usturoi si ... si ... torturez insecte in timpul liber. Dar in acelasi timp ma apreciez foarte mult, pt ca sunt frumos si destept si oricine vine pe blogul meu crede asta si oricum daca ar crede altceva si s-ar exprima, i-as suprima/cenzura parerea ca si cum ar locui in Coreea de Nord. De ce ? Pentru ca pot. Si daca exista vreun loc in care sa pot pe lumea aceasta, acel loc este blogul de fata. Bine... realizez ca blogul nu este tocmai pe lumea aceasta, ci situat intr-un plan paralel, virtual, al Internetului, presarat cu numeroase minunatii precum informatii, stiinta, arta, muzica, pornografie, religie si lupte in namol cu pitici. Dar acesta este, nonetheless, domeniul MEU si va primesc, ca un stapan milostiv si cu suflet marinimos, cu mancare si bautura , evident stricate sau cel putin cu termenul de garantie depasit.
Insa, pentru a pune si putina lumina asupra intentiilor mele, acest blog nu are alt rol decat acela de a-mi fi un mijloc prin a-mi exprima simtul umorului in moduri in care poate nu as putea in viata reala, gen postat link sau videoclip cu o melodie gay. In rest, sper ca o sa provoace macar un zambet mic ceva de pe aici, nu de alta ,dar ar fi pacat sa luati doar virusi si spyware de pe site-ul acesta. Oricum toate datele tale au fost trimise unde trebuie pana ai ajuns sa citesti chestia asta, asa ca poti sta linistit, o sa ai parte de porn-spam cat sa ... nu stiu... ai foarte foarte foarte mult porn-spam.
Incurajez totusi exprimarea de opinii legate de postari pentru ca se poate totusi ca prin pura intamplare, sa avem pareri comune, caz in care or sa ramana. Poate iti spui ca sunt las ca nu accept idei sau critici ... ei bine, foarte probabil nu o sa te las sa spui asta pe aici. Astept poate si email-uri sau mesaje, insa doar ca sa le las neraspunse in caz ca nu imi convin si poate le si marchez ca spam pt a nu mai avea de-a face cu persoanele respective. Nu de alta, dar multe din probleme dispar daca le ignori in viata si este foarte foarte usor si convenabil sa nu le infrunti si sa spui tuturor ca le-ai fi putut rezolva foarte bine, doar ca ti-a fost lene. Vorba aia, mai bine nu faci si te poti lauda ca ai fi facut bine, decat sa faci si sa existe sansa sa faci prost!
Mi-a facut placere, dragii mei, si va astept pe aici la o prostie scrisa de mine din an in Paste. V-am pupat si mai veniti pe la noi! (insa daca aveti intentii negative, go suck a donkey schlong!)

marți, 30 iunie 2009

Brian Regan, everybody!

Unul dintre cei mai buni comici ai momentului si un super-favorit (am incercat sa accentuez faptul ca imi place extraordinar de mult...stiu ca a iesit un cuvant gen "catralion" sau "super-mega-misto"; cand sunt prost, sunt prost intentionat) de-al meu. Va urez vizionare placuta si va recomand ultimul lui show The Epitome of Hyperbole, pe care il gasiti dc il cautati (eu nu vi-l linkuiesc pt ca... ei bine... ajung dracu la puscarie !!! -> legile dreptului de autor and shit! dc tot e sa ajung la parnaie and get prison raped, macar sa fac ceva mai spectaculos decat asta; cum ar fi intratul cu motocicleta in mijlocul unei sedinte ONU si aruncand cu capete de gaina in sefii lumii). Asa ca vizionare placuta si hope y'all enjoy this shit! (Primul link e cel al cautarii de pe youtube, in caz ca cineva e atat de inapoiat mintal -dc lenea este ,totusi, cauza atunci respect asta!- incat sa nu poata da search pe site, caz in care ma mir cum dracu ai ajuns pe blogul asta!!! ). Have fun, y'all!

http://www.youtube.com/results?search_query=brian+regan&search_type=&aq=fNiciun comentariu: