Introducere in Roadkillcensor...

Sunt imparatul regatului meu si regele imparatiei mele. Sunt subaltern doar mie si ma urasc pt asta deoarece sunt un sef foarte neplacut. Vin dezbracat la servici, vorbesc urat, miros a ... usturoi si ... si ... torturez insecte in timpul liber. Dar in acelasi timp ma apreciez foarte mult, pt ca sunt frumos si destept si oricine vine pe blogul meu crede asta si oricum daca ar crede altceva si s-ar exprima, i-as suprima/cenzura parerea ca si cum ar locui in Coreea de Nord. De ce ? Pentru ca pot. Si daca exista vreun loc in care sa pot pe lumea aceasta, acel loc este blogul de fata. Bine... realizez ca blogul nu este tocmai pe lumea aceasta, ci situat intr-un plan paralel, virtual, al Internetului, presarat cu numeroase minunatii precum informatii, stiinta, arta, muzica, pornografie, religie si lupte in namol cu pitici. Dar acesta este, nonetheless, domeniul MEU si va primesc, ca un stapan milostiv si cu suflet marinimos, cu mancare si bautura , evident stricate sau cel putin cu termenul de garantie depasit.
Insa, pentru a pune si putina lumina asupra intentiilor mele, acest blog nu are alt rol decat acela de a-mi fi un mijloc prin a-mi exprima simtul umorului in moduri in care poate nu as putea in viata reala, gen postat link sau videoclip cu o melodie gay. In rest, sper ca o sa provoace macar un zambet mic ceva de pe aici, nu de alta ,dar ar fi pacat sa luati doar virusi si spyware de pe site-ul acesta. Oricum toate datele tale au fost trimise unde trebuie pana ai ajuns sa citesti chestia asta, asa ca poti sta linistit, o sa ai parte de porn-spam cat sa ... nu stiu... ai foarte foarte foarte mult porn-spam.
Incurajez totusi exprimarea de opinii legate de postari pentru ca se poate totusi ca prin pura intamplare, sa avem pareri comune, caz in care or sa ramana. Poate iti spui ca sunt las ca nu accept idei sau critici ... ei bine, foarte probabil nu o sa te las sa spui asta pe aici. Astept poate si email-uri sau mesaje, insa doar ca sa le las neraspunse in caz ca nu imi convin si poate le si marchez ca spam pt a nu mai avea de-a face cu persoanele respective. Nu de alta, dar multe din probleme dispar daca le ignori in viata si este foarte foarte usor si convenabil sa nu le infrunti si sa spui tuturor ca le-ai fi putut rezolva foarte bine, doar ca ti-a fost lene. Vorba aia, mai bine nu faci si te poti lauda ca ai fi facut bine, decat sa faci si sa existe sansa sa faci prost!
Mi-a facut placere, dragii mei, si va astept pe aici la o prostie scrisa de mine din an in Paste. V-am pupat si mai veniti pe la noi! (insa daca aveti intentii negative, go suck a donkey schlong!)

joi, 12 august 2010

Black in Back!

Moama, n-am mai postat de atata timp incat probabil credeati ca nu mai exist pe planul virtual. Pe campul virtual al internetului. Prin analele informationale ale World Wide Web-ului. Prin ... hai gata, ca m-am plictisit. Asta a fost toata postarea ... NOT!

As vrea totusi sa scot in evidenta faptul ca am rahat pe mana stanga. ... Nu stiu de ce am spus asta. Mai ales ca nu este adevarat. Ma credeti nu? TREBUIE !!! De ce tocmai am zis asta?? Poate pentru ca am vrut doar sa ma aud/citesc negand. Asta datorita unei vorbe frumoase pe care am auzit-o in "Man of The Year" cu Robin Williams, Lewis Black si Christopher Walken: (si acum vorba, caci despre ea era ... vorba) "Accuse him of having sex with farm animals just to hear him deny it". Stiu. Life-changing!!! Eu nu m-am dus intr-atat de departe cu acuzatia, caci oricum nu am acces la lifestock si I'm not really into animals. V-ati prins??? :D "I'm not really INTO ANIMALS!" HAH!! Get it?? "INTO ANIMALS" Common!?! You gotta see it! It's there. Sau here! Common! We're here and we're queer! Dupa cum e vorba din strabuni!

Unde eram? ... Da. Sa va spun ce s-a mai intamplat in viata mea? Sa ma descarc de toata tensiunea acumulata de-a lungul timpului trecut? Hai sa fiu intr-atat de gaymotional si sa fac asta...cel putin pana ma plictisesc. Asaaaa... Am terminat o sesiune cu un insucces ENORM! Prima restanta!!!! De fapt este jumatate de restanta, dar TOTUSI! Daca voi continua pe drumul asta, voi ajunge intr-o alee intunecata (noaptea, evident), mancand excremente umane, fara plata, doar pentru ca vreau sa arat lumii ca I don't give a shit anymore si ca traiesc doar pentru mancat excremente si ocazionala doza de crack (drogul, nu ass-crack. TOTUSI, AS AVEA STANDARDE!!!!) . Intelegeti si voi pericolul care ma paste... Sper sa am puterea sa ma adun si sa ajung pe drumul cel bun, un drum cald iarna si racoros vara,atat de bun e!

Altceva? Pai am fost la tara,la bunici. La Tuzla. Bine... impropriu spus la tara, pentru ca am avut la dispozitie aer conditionat, microunde, net wireless, centrala termica+solar, gazebo, gradina cu gazon, balansoar, carti SF bune etc. Ah,da...Si am uitat. E la mare... Am facut vreo 2 bai. Apa e mai calda decat urina in care stau acum (Stati linistiti! Nu e a mea! Jeez! Am zis ceva de niste STANDARDE!!). Nu te mai poti racori nici in mare... Multa aglomeratie si prostie si mizerie pe la mare. Am ramas totusi impresionat putin (placut) de Neptun, care imi pare mult mai curata ca Mamaia. Si de Vama, bineinteles, care s-a afisat foarte fain: desi era multa multa lume, era o atmosfera chillaxuitoare; mi-a placut. Dar in general, pe litoral e nasol...cum am zis: aglomeratie, prostie, mizerie, tigani... Sau ma scuzati, n-am vrut sa fiu politically incorrect. Nu tigani. Ciori. E mai bine asa? Sau preferati 'sandniggers'. In fine... M-am plictisit taaare rau, dar am avut ocazia sa ii vad pe ai batrani si sa mai ... pierd vremea. Dar deja incep sa scriu la fel de plictisitor ca my time there, asa ca sa mergem mai departe.

Asaaaa. Mi's acasa acum. Luni ma duc in Vamaaaa. Pana sambata. Cu mult iubita mea consoarta (doar in suflet, nu in acte). Si speram sa paint-uim localitatea in red sau ce culoare vrea donsoara, caci sunt sub papuc si e bine si racoare aici si eu oricum nu stiu culori si sunt prost si mananc muci si mamaliga si aaarajrakfasfas (da,stiu!am furat replica!altceva? >:P )! Vreau sa ma relaxez nitel, sa mai uit de restante si de man-bear-pig:




Desi de man-bear-pig nu o sa uit niciodata! Si nici nu trebuie sa uiti...doar e half man,half bear, half pig. Ah da... si tin sa mentionez ca am devenit un /b/ro' si sunt mandru de asta. Don't ask! Seriously! DON'T ASK!!! ASK AND GTFO!! And also 'tits and GTFO'!

Ar trebui sa mai invat ceva pentru restanta mea. O sa va las cu niste clipuri frumoase, pentru ca vreau sa ma iubiti! IUBITI-MAAA! NU MA LASATI SA AJUNG IN ALEEA AIA CU EXCREMENTEEE!!! Am nevoie de voi ca de o mancare de ficatei, cu castraveti acri, in saramura!!! :-s Fuck, mi-e foame! Si acum, let there be videos!





Si acum, MULT stand-up FOARTE BUN :D!






Sean Patton - New Faces 2008

Just For Laughs | MySpace Video



Eric Andre Stand-Up

Eric Andre | MySpace Video

11 comentarii:

Sergiu spunea...

e foarte tare sean patton.
mai vazutsem bucata aia cu broken heart da' uitasem complet de el - exclelent! excelent!

aprozarnet spunea...

maestre, io cunosc si am si prieteni tigani...e okay sa-ti bagi pula in ei si sa vorbesti ca si cum ai avea pula mare si nu conteaza, ca esti "taran de oras" ca toti orasenii?

Costin spunea...

tot nu imi plac... sunt si exceptii, dar majoritatea ma deranjeaza. prea multe experiente neplacute cu ei. si ce suntem noi, daca nu suma experientelor noastre si ale familiei. asa ca nu trebuie sa ma scuz nimanui pt pareri consolidate de-a lungul timpului. nu dau un numar nelimitat de 'second chances'. si cu toate astea si eu am prieteni tigani...insa numarul mic de astfel de prieteni imi confirma ca majoritatea sunt oameni ce se bazeaza pe non-valori...daca asta ma face 'taran de oras' sau 'inchis la minte' sau cum o mai fi, atunci da-mi ecusonul, caci mi-l pun singur la piept si o sa port si o tichie cu elice sa fiu mai usor de recunoscut :)).

Anonim spunea...

ai dreptate...si mie mi s-a intamplat de asemenea cu FEMEILE...sunt niste tarfe! serios, si deci adica nu glumesc...chiar am avut prea multe experiente neplacute cu ele si sunt tarfe!

poate un numar mic nu e si ar fi si exceptii intr-adevar, dar numarul mic de astfel femei imi confirma ca majoritatea sunt pizde proaste ce se bazeaza pe non-valori.
si nu ma scuz...o sa incep deci sa ma exteriorizez in acest sens..."liber".

aprozarnet spunea...

ala eram io, aprozarnet, mai inainte...am uitat sa trec.

Costin spunea...

have fun with that :))) inseamna ca si pe tine te-au alergat prin oras 'femeile' ca sa te taie. naspa :)) in cazul asta, DA, exprima-te liber si du-te si intoarce-le favoarea :))

aprozarnet spunea...

nu am zis ca-s "tigani"....Tarfele fac altceva.

Costin spunea...

atunci n-ai voie sa te exprimi liber. sentimentele ranite nu se pun. sunt pentru apararea integritatii corporale si intoarcerea raului facut. dar daca vorbim (doar) despre broken hearts, atunci nimeni n-are voie sa actioneze intru raul altcuiva pe baza acestui lucru... la asta voiam sa ajung: cand trebuie sa te aperi fizic de cineva e o problema. si cand acel cineva se incadreaza in 90% din cazuri intr-o categorie sociala, atunci acea categorie are o problema... in rest, analogia cu femeile nu tine - ele nu se razboiesc cu sabii prin orase si nici nu prolifereaza prostitutia si furtul. sau poate nu m-am mai uitat eu de mult la stiri :))

aprozarnet spunea...

e pula...nu-mi dai tu voie, cand am vazut ce tarfe si scursuri sunt, de fiecare data?

Ai inceput sa faci "reguli" acuma? ca n-am voie...!!?

Sa-mi bag pula in ele de tarfe care distrug oamenii si se dau sfinte cu pula-n gura si cu copii tipand de foame acasa si terorizandu-i ca pizde proaste si tarfe ce sunt.

deci te rog...

Costin spunea...

daca ma rogi, atunci e ok :))

Alecs spunea...

Nu ai mai postat demult :(