Introducere in Roadkillcensor...

Sunt imparatul regatului meu si regele imparatiei mele. Sunt subaltern doar mie si ma urasc pt asta deoarece sunt un sef foarte neplacut. Vin dezbracat la servici, vorbesc urat, miros a ... usturoi si ... si ... torturez insecte in timpul liber. Dar in acelasi timp ma apreciez foarte mult, pt ca sunt frumos si destept si oricine vine pe blogul meu crede asta si oricum daca ar crede altceva si s-ar exprima, i-as suprima/cenzura parerea ca si cum ar locui in Coreea de Nord. De ce ? Pentru ca pot. Si daca exista vreun loc in care sa pot pe lumea aceasta, acel loc este blogul de fata. Bine... realizez ca blogul nu este tocmai pe lumea aceasta, ci situat intr-un plan paralel, virtual, al Internetului, presarat cu numeroase minunatii precum informatii, stiinta, arta, muzica, pornografie, religie si lupte in namol cu pitici. Dar acesta este, nonetheless, domeniul MEU si va primesc, ca un stapan milostiv si cu suflet marinimos, cu mancare si bautura , evident stricate sau cel putin cu termenul de garantie depasit.
Insa, pentru a pune si putina lumina asupra intentiilor mele, acest blog nu are alt rol decat acela de a-mi fi un mijloc prin a-mi exprima simtul umorului in moduri in care poate nu as putea in viata reala, gen postat link sau videoclip cu o melodie gay. In rest, sper ca o sa provoace macar un zambet mic ceva de pe aici, nu de alta ,dar ar fi pacat sa luati doar virusi si spyware de pe site-ul acesta. Oricum toate datele tale au fost trimise unde trebuie pana ai ajuns sa citesti chestia asta, asa ca poti sta linistit, o sa ai parte de porn-spam cat sa ... nu stiu... ai foarte foarte foarte mult porn-spam.
Incurajez totusi exprimarea de opinii legate de postari pentru ca se poate totusi ca prin pura intamplare, sa avem pareri comune, caz in care or sa ramana. Poate iti spui ca sunt las ca nu accept idei sau critici ... ei bine, foarte probabil nu o sa te las sa spui asta pe aici. Astept poate si email-uri sau mesaje, insa doar ca sa le las neraspunse in caz ca nu imi convin si poate le si marchez ca spam pt a nu mai avea de-a face cu persoanele respective. Nu de alta, dar multe din probleme dispar daca le ignori in viata si este foarte foarte usor si convenabil sa nu le infrunti si sa spui tuturor ca le-ai fi putut rezolva foarte bine, doar ca ti-a fost lene. Vorba aia, mai bine nu faci si te poti lauda ca ai fi facut bine, decat sa faci si sa existe sansa sa faci prost!
Mi-a facut placere, dragii mei, si va astept pe aici la o prostie scrisa de mine din an in Paste. V-am pupat si mai veniti pe la noi! (insa daca aveti intentii negative, go suck a donkey schlong!)

sâmbătă, 1 mai 2010

Fericit

You know I dreamed about you...I missed you...for 29 years. Asa incepe postarea mea cea mai gay din ultimul timp. Pentru ca eu sunt gay, ori cand mi's trist ori cand mi's fericit. Din fericire, acum motivul este the latter.
Poate sunt unii din voi care chiar se intreaba "de ce esti tu fericit, cioara?". Desigur, sunt si unii care au parasit deja blogul meu,citind ce am scris pana acum, iar lor le spun ca vor ajunge sa se prostitueze in Gara de Nord, pe borcane de zacusca,mizerilor. Dar sa revenim la cei care se intreaba, foarte valid de altfel, de ce este eu fericit.
Acestor persoane preocupate de fericirea mea personala as dori sa le transmit ca observ o dualitate ( :D ) in mine, si anume: ma simt flatulat ca va ganditi la mine (cu sau fara haine pe mine), dar in acelasi timp imi doresc sa fiu si detinatorul unei averi personale de dimensiuni obscene. Va intrebati unde este legatura? Ei bine, nu este prima oara cand cineva se intreaba acest fapt cand imi citeste postarile. Dar sa sperati si voi ca eu sa ajung un mini-maxi-magnat, pentru ca voi fi cu dare de mana si va cumpar carti,livezi si multe capsatoare. Da? ... As dori sa alerg in cerc cu mainile ridicate, dar nu am loc in camera...tristete :(. Asa,unde eram? Da. Ma bucur de voi si va multumesc celora care se mai gandesc si la persoana mea nesemnificativa dar in acelasi timp cruciala pentru bunul mers al ecosistemului uman. Si va doresc si voua fericire, pentru ca ... e ceva frumos... si e de la mine pentru voi. Se stieee!
Apropo (o forma acceptata a acestui cuvant in limba romana :D), sunt eu singurul care s-a simtit o zeitate in fata unui musuroi de furnici?
Dar inca nu am raspuns la intrebarea zilei...sa nu credeti ca am uitat. Uit eu alte chestii, cum ar fi PIN-ul de la card, sa ma inchei la slit, sa mestec inainte sa inghit (mancarea), sa nu ma usuc cu foen-ul in timp ce sunt sub dus, sa nu incerc sa deschid gura unui caine in timp ce mananca, sa nu ma dezbrac si sa ma ung cu miere dupa care sa intru in cusca ursilor. Poate uit chestii importante...Dar nu am uitat sa va raspund la intrebarea "de ce este Frumosul Costin fericit?".
Pai voi incepe cu alineat pentru explicatie. Raspunsul este: pentru ca nu credeam ca o sa fiu asa bucuros sa aflu ca sunt un cocalar muist...cel mai bucuros...cel mai...da! Dar vorba aceea, important e cine iti zice si cum iti zice. Si cine mi-a zis, mi-a zis asa frumos, incat a fost mai frumos decat majoritatea complimentelor primite de-a lungul timpului (si cum sunt ceea ce sunt,e o obisnuinta sa primesc complimente). A fost foarte frumos...dap!Asa ca...sunt un individ fericit :). Ihim.
You know I dreamed about you...for 29 years...before I saw you.
Va las cu doua melodii superbe...Poate trei. Sa le ascultati! Veti fi mai buni dupa asta! Pe bune ca da...Hai chow!


4 comentarii:

Anonim spunea...

muiiiiist drag >:D<

Anonim spunea...

Apropo....cand vad ca scrii "foen" in loc de "foehn" (implicit NU stii franceza >:) ) imi vine sa alerg in cerc cu mainile ridicate. [cred ca mi am luat toate catrafusele :-?]

Costin spunea...

>:D< prezent ! :">
si da, nu stiu franceza...altceva? :))

Anonim spunea...

fac şuşu...