Introducere in Roadkillcensor...

Sunt imparatul regatului meu si regele imparatiei mele. Sunt subaltern doar mie si ma urasc pt asta deoarece sunt un sef foarte neplacut. Vin dezbracat la servici, vorbesc urat, miros a ... usturoi si ... si ... torturez insecte in timpul liber. Dar in acelasi timp ma apreciez foarte mult, pt ca sunt frumos si destept si oricine vine pe blogul meu crede asta si oricum daca ar crede altceva si s-ar exprima, i-as suprima/cenzura parerea ca si cum ar locui in Coreea de Nord. De ce ? Pentru ca pot. Si daca exista vreun loc in care sa pot pe lumea aceasta, acel loc este blogul de fata. Bine... realizez ca blogul nu este tocmai pe lumea aceasta, ci situat intr-un plan paralel, virtual, al Internetului, presarat cu numeroase minunatii precum informatii, stiinta, arta, muzica, pornografie, religie si lupte in namol cu pitici. Dar acesta este, nonetheless, domeniul MEU si va primesc, ca un stapan milostiv si cu suflet marinimos, cu mancare si bautura , evident stricate sau cel putin cu termenul de garantie depasit.
Insa, pentru a pune si putina lumina asupra intentiilor mele, acest blog nu are alt rol decat acela de a-mi fi un mijloc prin a-mi exprima simtul umorului in moduri in care poate nu as putea in viata reala, gen postat link sau videoclip cu o melodie gay. In rest, sper ca o sa provoace macar un zambet mic ceva de pe aici, nu de alta ,dar ar fi pacat sa luati doar virusi si spyware de pe site-ul acesta. Oricum toate datele tale au fost trimise unde trebuie pana ai ajuns sa citesti chestia asta, asa ca poti sta linistit, o sa ai parte de porn-spam cat sa ... nu stiu... ai foarte foarte foarte mult porn-spam.
Incurajez totusi exprimarea de opinii legate de postari pentru ca se poate totusi ca prin pura intamplare, sa avem pareri comune, caz in care or sa ramana. Poate iti spui ca sunt las ca nu accept idei sau critici ... ei bine, foarte probabil nu o sa te las sa spui asta pe aici. Astept poate si email-uri sau mesaje, insa doar ca sa le las neraspunse in caz ca nu imi convin si poate le si marchez ca spam pt a nu mai avea de-a face cu persoanele respective. Nu de alta, dar multe din probleme dispar daca le ignori in viata si este foarte foarte usor si convenabil sa nu le infrunti si sa spui tuturor ca le-ai fi putut rezolva foarte bine, doar ca ti-a fost lene. Vorba aia, mai bine nu faci si te poti lauda ca ai fi facut bine, decat sa faci si sa existe sansa sa faci prost!
Mi-a facut placere, dragii mei, si va astept pe aici la o prostie scrisa de mine din an in Paste. V-am pupat si mai veniti pe la noi! (insa daca aveti intentii negative, go suck a donkey schlong!)

marți, 10 noiembrie 2009

A really complete blog entry

I'm in a writing-in-the-bloggy mood right now. Dunno why...Actually I know why. I read this blog belonging to somebody I haven't talked to in a long-long time and it reminded me of the simple pleasure of writing about what's on your mind. It had an honest touch to it (the blog that I read) and it was quite charming, considering I am a sociopathic ogre-man and I can't stand pretty much anything. I actually hate the keyboard I'm writing on (actually it's my laptop's): it's too gray and shiny and it looks like something a gay dude would wear at a Freedom Parade or some other super-duper-genitalia-showing gathering. So again, I reiterate, I am quite surprised I felt so warm and fuzzy when reading about somebody else's feelings, instead of shouting uncontrollably at my screen for about 15 minutes, after which I would pass out, and wake up in the morning with a baby goat tied to my left leg and me covered in mint-flavored chocolate.

You know what is even more disturbing? The fact that I conjure all of these interesting mental-images, while listening to one of the cutest, sweetest,happiest,purest and most rejoicing songs ever - Grandaddy~Nature Anthem:


The other song is AM 180,which I posted on another occasion. Anyways, I recommend them with all of my twisted,yet good heart.

Another little thing that has bothered me in the last week or so is the fuckin disease-shit-epidemic swine flu paranoia that sweeps across the nation, especially in Bucharest. I get it...it's contagious. But unless your immune system is FUBAR (a little Saving Private Ryan terminology here: Fucked Unbelievably Beyond All Recognition) or you have been eating shit (literally, human or animal feces) or garbage (or mainly just chips/snacks, shaorma's and Coke), you are going to be fine, if you catch the disease. You will probably feel sucky, like a big walrus is blowing you, while tapping into your vital energy through your nads, but that's what being ill is all about. Fever, headaches, cough and other nasty crap are common as ...well... THE COMMON COLD ! So my bone to pick is not with the already-sick,of course, it's with the dudes and the dudettes that wear those fuckin scary doctor masks all over the city. They just make me wanna go and cough on their damn eyes, eyes which look at me like I am contaminated with the zombie-disease from Resident Evil. Or better yet, I'ma get myself one of those masks and walk around and forcefully give people enemas,which is the closest thing to raping somebody one can get without going to jail. My message to the masses: chillaaaaax people! Everythin's gonna be allright, mon! Don't worry...bout a thin...cus every little thin's... gonna be allright! Jah man! This is the path to Rastafa......uhm...I got a little carried away. Sorry...

In conclusion, I would like to throw a little theme to meditate on for you all: the three most important things for you in life. To get you started, I'ma tell you mine and post a song that covers this topic very well. The real deal: Health, Love and Knowledge (one can build anything on these). The jokey-joke: Scotch-tape, Scotch-Whiskey and Scotland. Now here's Sean Cullen, with his three most important things in life: Wood,Cheese and Children. Enjoy!



I wish you all the health and love in the world and may you be able to get the knowledge you seek! May we all be able to say, as the Cracked.com mega-star, Michael Swaim did in one of his shows: "Sweet lady progress marches ever onward!" (after showing 'the world's ugliest dolphin' being shot with a dart gun) Chowski!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Tu domnule, o cauti cu lumanarea! :)) Adicatelea ce, n'are voie omu' sa mai fie snob? Pareai un tip tolerant. Hmmm....:-? Maine imi cumpar masca de'aia cu trei straturi si ca sa fiu mai cu mot o sa mi brodez initialele cu fir chirurgical >:)

Anonim spunea...

In alta ordinde de idei vad ca e in trend sa lupti contra curentului; idee cu care in principal sunt de acord. DAR, nu mi se pare ceva iesit din comun sa porti o amarata de masca atata timp cat ea te poate scuti de zacut in pat doua saptamani. Or so. Nu e pacat? Pe mine nu ma sperie ideea de "porcin" =)) LOL ci ideea de gripa fiindca, trebuie sa recunosc, n'am timp de gatit iahnii si rasol si de multe ori mananc shaorma. Any problem with that dude? :-w Desigur, am fost putin superficiala in ideea de a nu ma intinde pe cinspe pagini...da' te astept oricand sa ma contesti, contrazici, contracarezi.( am un lapsus...mare-mare! :))) Atata'ti trebuie!

Costin spunea...

sunt mai tolerant decat par pe blog si mai acid decat par in realitate :)). parerile extremiste produc reactii, ceea ce este excelent in zilele noastre fara de trairi si emotii. asa ca sper sa va fi bucurat de micul roller-coaster emotional pe care v-am dus :D.

in alta ordine de idei, e alegerea fiecarui om daca imaginea de criminal in serie este un pret suficient de mic de platit pentru a scapa de o gripa care nu este deosebita cu mult de altele :)) :D.

deci, din punctul meu de vedere, lumea are tot dreptul sa poarte si masti de spiderman, atata timp cat si eu am dreptul sa fiu freaked out :)).

succes cu masca brodata,btw!sper sa gasesti ce ai nevoie!

va multumesc pentru input, dragii mei anonimi :)). da chiar: de se poate, aruncati si un nume sau ceva care sa imi permita sa va recunosc :)) (nu ca n-as avea puterea presupunerii, dar legat de recunoasterea unor subtilitati in exprimarea altora: cand o reusesc cum trebuie, cand o dau in bara la modul grosolan,fapt pentru care imi si cer scuze in situatia de fata :"> )

mai poftiti pe la noi! we got cookies and absinth :D :)) !

Anonim spunea...

o vorba din batrani zice ceva de genu: de ce te feresti de aia dai. cand dumitale dupa o calatorie in metrou cu masca... plina de germs and shit... vrei sa o dai jos, de obicei cu mana sau rogi o maimuta dresata sa F$#% o capra sa te ajute, sau mai bine preferi mana...in momentul acela cei mai happy dintre germz se catara pe a ta laba, si banuiesc ca nu te speli dupa fiecare atingere de obiect cu palemele tale foarte igienizate. fuck nu mai stiu romaneste... anyways... cand scoti masca o scoti cu mana (a se intelege scoti - inlaturi) si multi dintre virusi microbi etc inca mai sunt pe masca, trec pe mana si de acolo mai departe, hai sa nu exageram. costinel zicea de exagerata incredere pe care oamenii o ofera acestor metode rustice de protectie. vrei protectie hop intr-un balon total izolat de mediul exterior cu filtru de gaz si radiatii gama!

Costin spunea...

eu si 3 anonimi intr-o piscina gonflabila umpluta cu miere...oare cine va iesi? (de preferat toti, fiecare simtindu-se mai bine :)) )

Anonim spunea...

era sa scriu ceva compromitator, dar apoi m-am razgandit.. nu era compromitator pt mine cat pt noi cei cu 'olteneste'

si nu vreau miere e prea lipicioasa.. si imi f$%# paru' (is ultimu anonim)

Costin spunea...

singurul lucru compromitator la olteni e carnatul lor ... oltenesc.

nu stiu de ce am spus asta,doar mi-a venit :)) . scuzati si va rog nu bagati in seama :)).

nicu spunea...

dumnezeule care nu esti acolo sus stand cu funduletul pe un nor si cu fata in palme... uitandu-te la ei muritorii de rand...(ma autoexclud pe mine)

Anonim spunea...

Iar eu sunt primii doi anonimi. Sper ca am dispersat confuzia :))) poor choice of words...