Introducere in Roadkillcensor...

Sunt imparatul regatului meu si regele imparatiei mele. Sunt subaltern doar mie si ma urasc pt asta deoarece sunt un sef foarte neplacut. Vin dezbracat la servici, vorbesc urat, miros a ... usturoi si ... si ... torturez insecte in timpul liber. Dar in acelasi timp ma apreciez foarte mult, pt ca sunt frumos si destept si oricine vine pe blogul meu crede asta si oricum daca ar crede altceva si s-ar exprima, i-as suprima/cenzura parerea ca si cum ar locui in Coreea de Nord. De ce ? Pentru ca pot. Si daca exista vreun loc in care sa pot pe lumea aceasta, acel loc este blogul de fata. Bine... realizez ca blogul nu este tocmai pe lumea aceasta, ci situat intr-un plan paralel, virtual, al Internetului, presarat cu numeroase minunatii precum informatii, stiinta, arta, muzica, pornografie, religie si lupte in namol cu pitici. Dar acesta este, nonetheless, domeniul MEU si va primesc, ca un stapan milostiv si cu suflet marinimos, cu mancare si bautura , evident stricate sau cel putin cu termenul de garantie depasit.
Insa, pentru a pune si putina lumina asupra intentiilor mele, acest blog nu are alt rol decat acela de a-mi fi un mijloc prin a-mi exprima simtul umorului in moduri in care poate nu as putea in viata reala, gen postat link sau videoclip cu o melodie gay. In rest, sper ca o sa provoace macar un zambet mic ceva de pe aici, nu de alta ,dar ar fi pacat sa luati doar virusi si spyware de pe site-ul acesta. Oricum toate datele tale au fost trimise unde trebuie pana ai ajuns sa citesti chestia asta, asa ca poti sta linistit, o sa ai parte de porn-spam cat sa ... nu stiu... ai foarte foarte foarte mult porn-spam.
Incurajez totusi exprimarea de opinii legate de postari pentru ca se poate totusi ca prin pura intamplare, sa avem pareri comune, caz in care or sa ramana. Poate iti spui ca sunt las ca nu accept idei sau critici ... ei bine, foarte probabil nu o sa te las sa spui asta pe aici. Astept poate si email-uri sau mesaje, insa doar ca sa le las neraspunse in caz ca nu imi convin si poate le si marchez ca spam pt a nu mai avea de-a face cu persoanele respective. Nu de alta, dar multe din probleme dispar daca le ignori in viata si este foarte foarte usor si convenabil sa nu le infrunti si sa spui tuturor ca le-ai fi putut rezolva foarte bine, doar ca ti-a fost lene. Vorba aia, mai bine nu faci si te poti lauda ca ai fi facut bine, decat sa faci si sa existe sansa sa faci prost!
Mi-a facut placere, dragii mei, si va astept pe aici la o prostie scrisa de mine din an in Paste. V-am pupat si mai veniti pe la noi! (insa daca aveti intentii negative, go suck a donkey schlong!)

luni, 12 octombrie 2009

Griji,multumiri si dirty jokes

Deoarece sunt un om care analizeaza un fenomen atunci cand adera la acesta, am pierdut nitel timp in ultima vreme (si o sa mai pierd) citind si alte bloguri, unele care se vor pagini personale de vomare a propriilor ganduri (cum cica ar fi cel de fata), altele se vor umoristice (cum cica s-ar vrea a fi cel de fata).

In urma acestei documentari cat se poate de nestiintifice observ cum multi (inclusiv eu,doar ca eu sper ca am dreptate, si cand zic "sper" ma refer la privit la cer cu ochi de catelus...asta este imaginea mea de speranta) cred ca al lor blog personal si ale lor ganduri si ale lor glume si ale lor anecdote si ale lor analize sunt deosebite, interesante, haioase si in general se merita a fi citite. Problema majora e ca marea parte dintre aceste persoane ar scrie mai bine daca si-ar infige un pix in globul ocular si ar lovi in mod repetat masa, pe care au asezat in prealabil o foaie de hartie. Si citind si observand situatia blogosferei romanesti m-a socat gandul ca eu as fi la fel de low ca si persoanele de ziceam mai inainte. What do I make of this...concern? Pai as putea sa fac o pasare de origami...sau un dildo de origami; cu toate ca origami ma duce cu gandul la o mancare pe baza de orez si una extrem de delicioasa as adauga.

Ideea e ca as putea da niste exemple de astfel de bloguri, la urma urmei, nasoale; ba chiar patetice; as putea spune infecte,chiar mizere; unii ar putea zice pustulente; altii le declara ca fiind inducatoare de voma. Eu personal le numesc ... Quetzoquatl. Dar nu ar fi corect pentru acei bloggeri care isi dau silinta si si-asa sunt taxati de cititori prin nerevenire. Eu apreciez micul harem care isi face aparitia in mod constant pe paginile acestui Centru de Chestii Marfa, cum imi place sa numesc Roadkillcensor-ul. Pentru cei care au incredere ca unele postari ar placea si altora incurajez trimiterea mai departe (nu prin mass-uri, pentru ca tot eu primesc incurajarile de a suge pula pe urma) la alte persoane care credeti ca ar putea gusta o mica gluma despre cacat acolo, alta glume despre organe genitale pe-aici, precum si aluzii la grupuri etnice,religioase,vulnerabile ale societatii si alte categorii de glume care ar putea ofensa, precum aceasta: (aceasta paranteza este scrisa dupa 5 minute de gandit) daca iti placa emisiunea lui Capatos sau ti se pare ca e haios titlul (Un show Pacatos), as dori sa iti dai toate hainele jos, suie-te pe un porc spinos si calareste spre apus,fucktard.

Oricum, in concluzie, imi face bucurie la mine la sufletel sa vad ca mai veniti, mai cititi, ba chiar va incurajez sa lasati si o vorba/doo, sa mai trimiteti si la altcineva care credeti ca ar gusta si chiar va apreciez intr-un mod nesexual, precum si intr-un mod sexual, avand in vedere ca i pleasure myself cu statisticile de vizitare ale blogului in fata. Va multumesc frumos pentru sustinerea de pana acum, forta fie cu voi, in voi, peste voi, intre voi, sub voi si voi fiti cu forta! Va p00p on you si va las cu o melodie foarte frumoasa si linistitoare, pentru ca eleganta si nobletea acestui blog trebuie urmata de o compozitie la pian, savurata impreuna cu un trabuc cubanez pe terasa Intercontinentalului. p00p's! toxici!

Roadkillcensor: (NU) imi cer scuze!...

Niciun comentariu: