Introducere in Roadkillcensor...

Sunt imparatul regatului meu si regele imparatiei mele. Sunt subaltern doar mie si ma urasc pt asta deoarece sunt un sef foarte neplacut. Vin dezbracat la servici, vorbesc urat, miros a ... usturoi si ... si ... torturez insecte in timpul liber. Dar in acelasi timp ma apreciez foarte mult, pt ca sunt frumos si destept si oricine vine pe blogul meu crede asta si oricum daca ar crede altceva si s-ar exprima, i-as suprima/cenzura parerea ca si cum ar locui in Coreea de Nord. De ce ? Pentru ca pot. Si daca exista vreun loc in care sa pot pe lumea aceasta, acel loc este blogul de fata. Bine... realizez ca blogul nu este tocmai pe lumea aceasta, ci situat intr-un plan paralel, virtual, al Internetului, presarat cu numeroase minunatii precum informatii, stiinta, arta, muzica, pornografie, religie si lupte in namol cu pitici. Dar acesta este, nonetheless, domeniul MEU si va primesc, ca un stapan milostiv si cu suflet marinimos, cu mancare si bautura , evident stricate sau cel putin cu termenul de garantie depasit.
Insa, pentru a pune si putina lumina asupra intentiilor mele, acest blog nu are alt rol decat acela de a-mi fi un mijloc prin a-mi exprima simtul umorului in moduri in care poate nu as putea in viata reala, gen postat link sau videoclip cu o melodie gay. In rest, sper ca o sa provoace macar un zambet mic ceva de pe aici, nu de alta ,dar ar fi pacat sa luati doar virusi si spyware de pe site-ul acesta. Oricum toate datele tale au fost trimise unde trebuie pana ai ajuns sa citesti chestia asta, asa ca poti sta linistit, o sa ai parte de porn-spam cat sa ... nu stiu... ai foarte foarte foarte mult porn-spam.
Incurajez totusi exprimarea de opinii legate de postari pentru ca se poate totusi ca prin pura intamplare, sa avem pareri comune, caz in care or sa ramana. Poate iti spui ca sunt las ca nu accept idei sau critici ... ei bine, foarte probabil nu o sa te las sa spui asta pe aici. Astept poate si email-uri sau mesaje, insa doar ca sa le las neraspunse in caz ca nu imi convin si poate le si marchez ca spam pt a nu mai avea de-a face cu persoanele respective. Nu de alta, dar multe din probleme dispar daca le ignori in viata si este foarte foarte usor si convenabil sa nu le infrunti si sa spui tuturor ca le-ai fi putut rezolva foarte bine, doar ca ti-a fost lene. Vorba aia, mai bine nu faci si te poti lauda ca ai fi facut bine, decat sa faci si sa existe sansa sa faci prost!
Mi-a facut placere, dragii mei, si va astept pe aici la o prostie scrisa de mine din an in Paste. V-am pupat si mai veniti pe la noi! (insa daca aveti intentii negative, go suck a donkey schlong!)

duminică, 4 ianuarie 2009

stand-up / manele ...........

am vazut o emisiune despre stand-up si manele. de ce? pentru ca pur si simplu cele doua merg precum merge un adolescent travestit la inchisoare. ce emisiune era? "la sueta cu bahmu" ... "la sueta cu bahmu" ............... "la sueta cu bahmu" ... "la sueta cu bahmu". dupa ce am spus asta de cateva ori pentru a se inradacina si in voi disconfortul de a grai titlul de mai multe ori in minte. si ati observat cu titlul e din ce in ce mai tampit pe masura ce il rostesti de mai multe ori. in primul rand, sunt consternat ca cineva se uita in mod regulat la o emisiune moderata de o femeie alintata "bahmu". in momentul in care prescurtarea draguta a numelui tau e mai urata decat prescurtarea de la "penis" (si anume "peni"),atunci nu o mai folosi. sincer acum, un indicator pentru cat de fucked up e o persoana e daca i se pare frumoasa porecla "bahmu". suna ca o mancare araba bazata pe alune...sau a cacat de camila... sau a sex fierbinte pe masa din bucatarie. daca ultima varianta va face sculele sa se ridice si sa intrebe: "care e faza?",atunci you're into freaky shit,baby-o's. si nu judec, doar ca sunteti niste debili ce ar trebui incuiati intr-o toaleta ecologica si aruncati intr-o prapastie... doar atat...

deci asocierea stand-up/manele e pe atat de potrivita pe cat sexul dintre un negru cu pula cabalina si o asiatica de un metru jumate. si stiu ca ati vazut si voi asa ceva, dar nu judec deloc (aici chiar nu judec, ba chiar recomand materiale la cerere). vedeti voi, nu voi incepe sa argumentez de ce manelele sunt o influenta negativa in societate, pentru ca ar avea la fel de mult sens sa argumentez de ce hemoroizii sunt rai. problema e ca moderatoarea a crezut ca s-a scos cu un show simpatic de cateva minute cu teo si costel (deko) si,desi nu au stabilit nimic dinainte,fara nici un acord anterior,le-a zis "aratati ce e cu stand-up-ul.prestati 2 minute." moment in care urmatorul gand mi-a venit in minte: "nu cred ca e ca atunci cand te fute al tau barbat,ca sa arate tot ce poate in 2 minute". adica o putea ea sa faca un barbat de 250 de ani sa-si dea drumul in 2 minute,dar spre deosebirea de meseria asta practicata de dansa, stand-up-ul cere putin timp si ca sa il intelegi trebuie mai mult de 2 minute. si ca sa il pricepi bine, trebuie mult mai mult de atat. sa faci stand-up bun in 2 minute,e ca si cum ai lua cina,ai avea preludiu,ai fute si a avea orgasm in 2 minute. si daca cineva poate sa faca asta, atunci sa lase un comentariu cu id-ul de messenger si vorbim pe urma.

insa in cele din urma e un lucru bun ca cineva din romanica mai aude si de stand-up,mai cauta pe youtube,mai vede ce mai exista,mai trage concluzii,mai ia de pe net niste show-uri straineze,mai isi face o parere si pe urma poate chiar ajunge un consumator avid al fenomenului de la noi, pentru ca e mare nevoie de consumatori adevarati al tipului asta de spectacole. si pentru omul de pe strada care a spus "sunt niste mascarici pentru bani", ii raspund "nu pentru bani.pentru bani iti f*t nevasta,stand-up-ul e de placere ;) ". "mascarici" sunt meseriasii din ziua de azi care nu sunt in stare sa dea cu o rindea, sa schimbe o priza sau o siguranta, sa reinstaleze un windows, sa se abtina la a bea un litru de alcool de gainat si sa ajunga acasa sa isi violeze mama cu mana de lemn a tatalui sau, dupa care se duce acasa, taie gatul sotiei in fata copiilor dupa care isi da foc in casa lor. asta e problema, dupa parerea mea. stand-up-ul ajuta oamenii sa mai rada de propriile defecte si de necazurile zilnice. dupa parerea mea, e nevoie de stand-up mai mult decat de manele, fara discutie. e ca si cum ai compara a avea carie sau a o repara si a pune plomba. era o tanti care nu intelegea cu ce o ajuta pe ea stand-up-ul...pai sincer,nu stiu daca pe ea vreau sa o ajut...permiteti-mi sa ajut pe cine vreau eu...pe cine cred eu ca merita ajutat. m-as caca in sus, daca as putea...asa ca doar o sa arunc cacatul in sus. am spus asta pt ca ... am vrut.

imi pare rau pentru aberare,dar plm...m-am descarcat si eu. ne vedem mai incolo la niste iubeala...chow!

Un comentariu:

Anonim spunea...

nu te cred.:)