Introducere in Roadkillcensor...

Sunt imparatul regatului meu si regele imparatiei mele. Sunt subaltern doar mie si ma urasc pt asta deoarece sunt un sef foarte neplacut. Vin dezbracat la servici, vorbesc urat, miros a ... usturoi si ... si ... torturez insecte in timpul liber. Dar in acelasi timp ma apreciez foarte mult, pt ca sunt frumos si destept si oricine vine pe blogul meu crede asta si oricum daca ar crede altceva si s-ar exprima, i-as suprima/cenzura parerea ca si cum ar locui in Coreea de Nord. De ce ? Pentru ca pot. Si daca exista vreun loc in care sa pot pe lumea aceasta, acel loc este blogul de fata. Bine... realizez ca blogul nu este tocmai pe lumea aceasta, ci situat intr-un plan paralel, virtual, al Internetului, presarat cu numeroase minunatii precum informatii, stiinta, arta, muzica, pornografie, religie si lupte in namol cu pitici. Dar acesta este, nonetheless, domeniul MEU si va primesc, ca un stapan milostiv si cu suflet marinimos, cu mancare si bautura , evident stricate sau cel putin cu termenul de garantie depasit.
Insa, pentru a pune si putina lumina asupra intentiilor mele, acest blog nu are alt rol decat acela de a-mi fi un mijloc prin a-mi exprima simtul umorului in moduri in care poate nu as putea in viata reala, gen postat link sau videoclip cu o melodie gay. In rest, sper ca o sa provoace macar un zambet mic ceva de pe aici, nu de alta ,dar ar fi pacat sa luati doar virusi si spyware de pe site-ul acesta. Oricum toate datele tale au fost trimise unde trebuie pana ai ajuns sa citesti chestia asta, asa ca poti sta linistit, o sa ai parte de porn-spam cat sa ... nu stiu... ai foarte foarte foarte mult porn-spam.
Incurajez totusi exprimarea de opinii legate de postari pentru ca se poate totusi ca prin pura intamplare, sa avem pareri comune, caz in care or sa ramana. Poate iti spui ca sunt las ca nu accept idei sau critici ... ei bine, foarte probabil nu o sa te las sa spui asta pe aici. Astept poate si email-uri sau mesaje, insa doar ca sa le las neraspunse in caz ca nu imi convin si poate le si marchez ca spam pt a nu mai avea de-a face cu persoanele respective. Nu de alta, dar multe din probleme dispar daca le ignori in viata si este foarte foarte usor si convenabil sa nu le infrunti si sa spui tuturor ca le-ai fi putut rezolva foarte bine, doar ca ti-a fost lene. Vorba aia, mai bine nu faci si te poti lauda ca ai fi facut bine, decat sa faci si sa existe sansa sa faci prost!
Mi-a facut placere, dragii mei, si va astept pe aici la o prostie scrisa de mine din an in Paste. V-am pupat si mai veniti pe la noi! (insa daca aveti intentii negative, go suck a donkey schlong!)

sâmbătă, 28 februarie 2009

Replica zilei

voi avea o postare zilnica cu cea mai amuzanta chestie pe care am auzit-o/citit-o/spus-o/gandit-o in ziua respectiva.

pt azi este geniala: "DAMMIT IT'S ALMOST MIDNIGHT! WHERE ARE YOU, YOU TABLE DEFILING STALLION! LOOK AT IT, JUST BEGGING FOR YOUR MIGHTY LANCE OF FLESH!" ,legat de un tip din anglia care si-a bagat preputul,putul si postputul intr-o masa de picnic,iar replica apartine vecinului care se pare ca a filmat acest lucru (de 4 ori...nu stiu ce e mai ciudat,ca a tras-o ala unei mese de 4 ori sau ca cineva a filmat de 4 ori...)

marți, 17 februarie 2009

Ciutacu e doar unul...dar unul e de-ajuns.

voi scrie fara diacritice si voi avea greseli gramaticale si de punctuatie(nimic nou in asta).sunt la o tastatura pt alta limba si butoanele sunt mixed up ca sexualitatea lui mihai traistariu.
de ce apar anumite persoane la televizor?de ce sunt anumiti moderatori...acolo unde sunt si de ce fac...ceea ce fac?adica...de ce fac un lucru pe care nu stiu sa il faca si drept urmare il fac atat de "de cacat" ca cel pe care l-am lansat in closet acum ceva timp in urma.se incurca in gandire ca banel in minge iar atunci cand deschid gura...ei bine...trebuie sa revin la ce am spus in enuntul precedent...cand deschid gura emit cacat ca un furtun atasat cisternei unei vidanje (pt cei ce nu stiu,vidanja este un caca-mobil;stiu ca nu am explicat ce este vidanja dar voiam doar sa spun "caca-mobil").
am citit blogul unui astfel de personaj,ciutacu de la antena 3 sau 2 si are o parere atat de buna despre el , direct proportionala cu departarea ei de realitate.adica de fapt e mai cretin ca o masuta de cafea.nu am intalnit pana acum o persoana care sa il aprecieze, ceea ce ma indeamna sa cred ca singura persoana care face acest lucru este propria lui mama,lucru demn de lauda la adresa dansei,pt ca este greu sa iti sustii copilul cand nu prea face mare lucru in viata (aici ma refer la utilitatea activitatii sale,pt ca probabil castiga niste bani pt cacarea lui intelectuala mult prea mediatizata).si ce este mai interesant e faptul ca promoveaza pe blogul sau si blogul baietelului de 11 ani,ceea ce e destul de absurd,pt ca nimeni nu l-ar citi,cu exceptia eventualilor pedofili interesati de o gustare.
atata timp cat va continua cu elucubratiile excretice eu voi continua sa ii doresc o disparitie misterioasa de pe fata mass-mediei romanesti,asa cum dispare virginitatea anala a unui adolescent de 17 ani intr-o inchisoare de vietasi (bine,aici disparitia nu e misterioasa,fiind vorba de sodomizare, ci rapiditatea cu care se intampla este fascinanta).

in concluzie,fuck dem stupid tv bitches and ho's.

pe ceas e un alt ceas iar in ceas scrie mare: A MANCAT CASTREVETELE CALD!mi se pare normal...tie?